Persoonlijke coaching

Persoonlijke HSP Coaching

Een persoonlijke coaching kan plaatsvinden bij jou thuis (veel mensen vinden dit prettig) maar ook op een neutrale locatie zoals een bos of park. De natuur zorgt voor rust in je hoofd en betere concentratie, zonder teveel prikkels. Tijdens een wandeling praten we over dat waar jij over wilt praten. Een coaching in de natuur kan net zo goed als aan de eettafel.

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek, we brengen in kaart wat je wilt weten en waar je tegenaan loopt. Door middel van wat vragenlijsten krijg ik een mooi inzicht in jou en jouw leven. 

Aan de hand van jouw vragen loop ik mee op jouw pad, jij bepaalt de route en de eventuele zijwegen die we gaan nemen. Als we maar uitkomen bij jouw einddoel en dat is leren omgaan met het HSP zijn!

Je ontvangt van mij een werkboek die je ook kunt gebruiken als dagboek, ervaring leert dat van je af schrijven heel goed helpt en inzichtelijk maakt wat je nou eigenlijk wilt weten. 
Ook bestaat een coaching uit oefeningen en opdrachten (uiteraard zonder druk).

Online training

Voel jij je beter als je geen face 2 face contact hebt? Is het voor jou veiliger om een gesprek online te hebben of per telefoon?
Ook dan is een coaching mogelijk. Daarvoor hoeven we niet perse samen te komen.

Het mooie aan telefonisch of online is dat je je kunt begeven waar je wilt, thuis, in de tuin of in de natuur. Contact is overal mogelijk.

Na een kennismaking stellen we een plan op om jou het beste te online te ondersteunen om het HSP zijn in je hart te sluiten en jou een manier te geven dit in je leven toe te passen.

Twijfel niet als je hier je voorkeur naar uit gaat, ik pas me er volledig op aan. Alles is goed.