Bach Bloesem E-consult

Als gediplomeerd:

  • Bachbloesem therapeut voor mens & dier
  • Edelsteentherapeut
  • Kruidengeneeskundige
  • Energetisch therapeut

Ben ik een grote voorstander om lichaam en geest te ondersteunen met natuurlijke middelen. De natuur bied ons zoveel mooie producten die wij kunnen gebruiken om ons zelf net wat beter in het vel te laten zitten. Of om je mentaal wat meer in balans te brengen.
Het helpt je uit je hoofd, in je hart. Al jarenlang zet ik deze ondersteuningen in bij verschillende emoties bij mens en dier en de resultaten zijn verbazingwekkend. 

Bach bloesem

Bach bloesem is ontwikkeld door Dr. Edward Bach (1886-1936). Er zijn 38 tincturen ontstaan uit; struiken, bomen, wilde bloemen en platen.

De remedies helpen je wanneer je emotioneel uit balans bent. Samen met jouw wilskracht en inzicht helpen ze je dichter bij jezelf te komen.

Bachbloesems zijn volledig natuurlijk en veilig. Je kunt ze gebruiken naast reguliere medicatie maar het is NOOIT een vervanging voor medicatie of andere zorg.

 

Werkwijze:
Je kunt bij mij een Bach bloesem e-consult aanvragen.
Door onderstaand formulier in te vullen ontvang je een vragen formulier. Hierin stel ik zoveel mogelijk vragen aan jou, om een goed beeld te krijgen wie je bent en wat je zoekt.

Voor wie:
Je kunt een remedie aanvragen voor jezelf of voor bijvoorbeeld een (huis) dier. Een remedie voor een 3e persoon moet altijd met toestemming van de persoon zelf (bij minderjarige is er toestemming nodig van één van de ouders/verzorgers).

Hoe zoek ik de remedies uit:
Dit doe ik aan de hand van jouw antwoorden en daarna puur op gevoel. Met alle remedies voor me uitgestald op tafel voel ik welke remedies je nodig hebt. Zodra ik er een aantal heb uitgezocht zet ik deze apart en pendel ik ze uit (of ik gebruik de biotensor) om het 100% zeker te weten.
Zodra de pendel (of de biotensor) aangeeft dat het klopt maak ik de remedie voor je.

Versturen en betalen
Zodra de remedie klaar is, stuur ik je een berichtje dat ik het kan versturen. Ik stuur je een betaalverzoek, zodra de betaling binnen is verstuur ik je de remedie met een uitbreide uitleg over hoe je het moet gebruiken en hoevaak.

Evaluatie:
Na 2 weken hebben we even contact om te kijken hoe het gaat. Je kunt me dan aangeven wat je merkt voor verschil en wat het met je doet.

Prijzen

De prijs van een Bach Bloesem Remedie incl e-consult & verzenden is:
€ 19,95 (ongeacht de hoeveelheid remedies er in 1 flesje gaan)
Een navulling van de remedie kost incl verzenden:
€ 16,95